Nieuws

De laatste nieuwtjes...

Aanstaande zaterdag: Safety Jogger Classic in Oudenaarde

Aanstaande zaterdag, 23 april, vindt in Oudenaarde de Safety Jogger Classic plaats. Hun parcours bevatten alle ingrediënten om er een schitterende toertocht van te maken. Kosten noch moeite werden gespaard om er een zeer veelzijdige maar veilige tocht van te maken.


Fietsers die de Safety Jogger Classic enkele jaren geleden gereden hebben, zullen beamen dat de eigenheid van ons decor in de Vlaamse Ardennen werd bewaard. Smeer de kuiten maar in want er zitten enkele bijters bij ... Wees er bij!

Samen met de Verada-Follens Classic, maakt de Safety Jogger Classic deel uit van het Safety Jogger Criterium. Beide organisaties zijn bijzonder fier op deze kwaliteitsformule, die aantoont dat nauwe samenwerkingen tussen eerljke organisaties altijd mogelijk zijn!

Neemt u deel aan beide organisaties, dan ontvangt u op de Verada-Follens Classic een gratis paar werkhandschoenen van Safety Jogger!

www.safetyjoggerclassic.be


 

Over ons

Jonge en dynamische fietstocht met prachtige parcours voor en door wielertoeristen, uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende organisaties.

Dé referentie en lenteklassieker VOL uitdagingen, voor elke wielertoerist en fietsliefhebber!

Organisatie

Team Verada-Follens
Keiberg 38
8551 Heestert
E: info@team-verada.be
W: www.team-verada.be

Laatste nieuws

Nieuwsbrief