Nieuws

De laatste nieuwtjes...

Vrouwelijke deelnemers in de spotlights!

Staat het weekend bij jullie thuis ook altijd in het teken van de koers? Zin om manlief eens in het wielspoor te volgen of gewoon zelf met vriendinnen een sportieve dag te beleven?

Kom dan zeker op 30 april 2016 langs op de Lange Munte in Kortrijk. Wij beloven je een onvergetelijke dag met zowel een unieke beleving op als naast jouw fiets.

Met een prachtig glooiend parcours dwars doorheen Pays des Collines kan menig fietsliefhebster alvast haar hartje ophalen. Er zijn verschillende ritten waarvoor kan worden ingeschreven. Zo is er de “gewone” wegrit van 55, 85 of 115 kilometer en voor de echte durvers zelfs één van 150km. Daarnaast worden ook dit jaar onze vrouwelijke mountainbikers verwelkomd met twee uitdagende omlopen van 40 of 70 kilometer. Sportievelingen die het graag iets rustiger aanpakken kunnen opteren voor de gezinstocht van 25 kilometer en zo optimaal van het landschap genieten. Voor elk wat wils dus!

We zorgen voor een unieke beleving onderweg door te voorzien in ruime kwaliteitsvolle buffet-bevoorradingen (met vrouwentoiletten) maar ook in een gratis mobiele pechdienst, goeie seingeving en wegbewijzering. Veiligheid voorop dus!

Wie nog krachten over heeft mag zeker niet vergeten te lachen naar de meerdere fotografen aanwezig! Toch wat moe? Geen probleem, ons team legt de vrouwelijke deelneemsters dit jaar extra in de watten door te voorzien in een massage. We laten je daarenboven niet met lege handen vertrekken; een goed gevulde goodiebag vol gadgets zal voor je klaarstaan, met extra's voor de vrouwelijke deelneemsters!


Dus dames, haal alvast jullie inner sporty spice naar boven en tot 30 april!


 

Over ons

Jonge en dynamische fietstocht met prachtige parcours voor en door wielertoeristen, uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende organisaties.

Dé referentie en lenteklassieker VOL uitdagingen, voor elke wielertoerist en fietsliefhebber!

Organisatie

Team Verada-Follens
Keiberg 38
8551 Heestert
E: info@team-verada.be
W: www.team-verada.be

Laatste nieuws

GPS-bestanden online! 29 APR 2016

Nieuwsbrief