Nieuws

De laatste nieuwtjes...

Sponsornieuws

Op geregelde tijdstippen plaatsen we enkele van onze sponsors in de schijnwerpers.

Lecot-Raedschelders

lecot

> www.lecot-raedschelders.be

Arriva

Arriva, da's koffie en koers, met het charmante caravannetje Eddy als uithangbord. Arriva is een koffiebar, een fietshersteldienst én een minishop! Arriva wil mensen, fietsers in het bijzonder, gelukkig maken. Met een rijke espresso, een schuimige cappuccino of een heerlijk stukje gebak voor, tijdens en/of na de fietstocht. Tijdens de Verada-Follens Classic kan je alvast kennis maken met ons!

> www.arriva.cc
> Facebook: arriva.cc
> @arriva_cc

Tricoo

Bij Tricoo te Harelbeke bent u aan het juiste adres als u trendy trainingskledij en toebehoren wil voor zowel zwemmen, fietsen en lopen. Daarnaast hebben wij nog een ruim aanbod sportieve casual kledij voor zowel dames en heren! Onze slogan is dan ook niet voor niets „where sport meets fashion” !!!

> www.tricoo.be

Provincie West-Vlaanderen> www.west-vlaanderen.be

Bioracer

Rijd als een prof, vertrouw op Bioracer ! RENNERS ALS PHILIPPE GILBERT, TONY MARTIN EN MARIANNE VOS LATEN NIETS AAN HET TOEVAL OVER. ZE TRAINEN HARD, ELKE DAG OPNIEUW, OM HARD TE KUNNEN RACEN… Bioracer evolueert via continu onderzoek en ontwikkeling samen met professionele renners, zodat elke man of vrouw naar zijn of haar beste mogelijkheden kan presteren. Van innovatieve winterkledij om u warm, droog en veilig te houden, tot lichte en super aero zomerkledij voor optimale snelheid en opwinding, Bioracer heeft de oplossing voor elke renner. Dit is waarom toprenners vertrouwen op Bioracer, zowel voor training als voor wedstrijden. Dit is waarom amateurrenners wereldwijd rit na rit voor Bioracer kiezen. Het doel van Bioracer is eenvoudig: van u de snelst mogelijke renner maken. Wat uw niveau of aanleg ook moge zijn – als u met de besten mee wilt, als u gelooft in oog voor detail dat leidt tot overwinningen, als erfgoed, onderzoek en innovatie belangrijk zijn voor u…dan kan u ook vertrouwen op Bioracer.

> www.bioracer.be

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Brouwerij Omer Vander Ghinste is reeds enkele jaren een trouwe partner van de Verada Follens Classic. Zeg nu zelf, hoe kun je beter bekomen van een stevige fietstocht dan met een goed glas kwaliteitsbier? Geniet na de rit van een welverdiende OMER. of Brasserie LeFort!

> Alle info over de bieren vindt u op www.omervanderghinste.be

Ergodome

Last van rugpijn? Of nekpijn? Of slaap je slecht? Ergodôme helpt om de oorzaken van je problemen aan te pakken. Een ergonomisch slecht uitgeruste werkplek, slaapomgeving of salonzetel leidt gegarandeerd tot rugklachten. Bij Ergodôme vind je ergonomische meubelen en producten die je pijn verminderen en je rugproblemen zelfs volledig kunnen oplossen. Kom onze producten en diensten ontdekken in de showroom.

> www.ergodome.be


 

Over ons

Jonge en dynamische fietstocht met prachtige parcours voor en door wielertoeristen, uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende organisaties.

Dé referentie en lenteklassieker VOL uitdagingen, voor elke wielertoerist en fietsliefhebber!

Organisatie

Team Verada-Follens
Keiberg 38
8551 Heestert
E: info@team-verada.be
W: www.team-verada.be

Laatste nieuws

GPS-bestanden online! 29 APR 2016

Nieuwsbrief